Iveco S-Way

 

 

IVECO S-WAY 

UW THUIS WEG VAN HUIS

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt uw thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAYEen geheel nieuwe cabine

​Vanaf het begin opnieuw ontworpen om meerdere voordelen voor klanten te bieden - van brandstofverbruik en lagere Total Cost of Ownership (TCO) tot meer veiligheid voor de bestuurder. Elk detail is zorgvuldig doordacht om de aerodynamische prestaties van het voertuig te maximaliseren.


 

Geheel nieuwe bumper

​De opnieuw ontworpen bumper biedt een keuze uit plastic en hybride oplossingen die voldoen aan de vereisten van uw specifieke missies. De uit meerdere delen bestaande bumper beschermt u en uw voertuig - en bespaart reparatiekosten omdat u alleen het beschadigde deel hoeft te vervangen.

 

 

Zijskirts & Aerodynamica kit

​Rubberen verlengingen dragen bij aan de uitstekende aerodynamica en efficiëntie van het ontwerp.

 

 

Full led-koplampen

​De volledig nieuwe LED-koplampen zorgen ervoor dat u alle zichtbaarheid heeft die u nodig hebt. De schemersensor op de voorruit schakelt automatisch het dimlicht in bij weinig licht. De bochtverlichtings- meedraaifunctie verbetert het zicht van de bestuurder bij het draaien.


Klik hier voor de Broschure