Isuzu

Hoogerheide Bedrijfswagens Leiden aangesteld als officieel Isuzu Bedrijfswagen Service Dealer


ISUZU Benelux heeft HOOGERHEIDE BEDRIJFSWAGENS aangesteld als officieel Service dealer van Isuzu. Het leveringsprogramma bestaat uit een uitgebreide reeks ISUZU D-Max pick-ups en een complete serie lichte trucks, de ISUZU N-series.

ISUZU is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van pick-ups en vrachtwagens, als mede een van de allergrootste producenten van dieselmotoren ter wereld. Eind 2006 is in Nederland een nieuwe importorganisatie aangesteld voor de Benelux, ISUZU Benelux NV, die is gevestigd in Veenendaal. De heer Jean Charles Malherbe, General Manager: “Al meer dan 30 jaar staat ISUZU in Japan op de eerste plaats dankzij de uitmuntende prestaties en vooruitstrevende technologie. ISUZU is ook in Europa al vele jaren vertegenwoordigd met een compleet leveringsprogramma. Wij zijn zeer verheugd dat een vooraanstaand en professioneel bedrijf als HOOGERHEIDE BEDRIJFSWAGENS  is toegetreden tot ons service netwerk.”

HOOGERHEIDE BEDRIJFSWAGENS staat in de regio bekend als een zeer vertrouwd en professioneel adres. De heer Manfred Hoogerheide : ”Isuzu staat wereldwijd bekend om zijn uiterst betrouwbare technologie en is hierdoor al in meer dan 120 landen de absolute marktleider. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij de het servicedealer schap van Isuzu hebben kunnen verkrijgen.”

ISUZU N serie lichte trucks
Krachtig, beresterk, uiterst betrouwbaar, veelzijdig en veilig zijn de belangrijkste kenmerken van de ISUZU N-series trucks, die in Nederland op de markt zijn gebracht. Deze trucks bieden uitstekende mogelijkheden voor het vervoeren van lichte vracht in steden en over middenlange afstanden. De ISUZU N-series trucks, ook leverbaar met een smalle cabine, staan bekend om hun superieure prestaties en hun grote bedieningsgemak. De krachtige, zuinige dieselmotoren leveren duurzaam hoge prestaties en voldoen aan de strenge Europese normen op het gebied van emissie-eisen en geluidshinder.


De ruime cabine van de N-SERIES is prima toegankelijk en biedt de bestuurder een optimale stuurpositie. De grote voorruit, de elektrisch bediende zijruiten en spiegels, airbags, centrale deurvergrendeling en veel extra opbergruimte zorgen voor veel comfort en gebruiksgemak. De N-series is met ingang van 2008 uitgebreid met de NLR (smalle cabine) versie. De N-series van ISUZU bestaat uit zes verschillende modellen met tal van opbouwmogelijkheden. De N-series heeft twee jaar volledige garantie op alle onderdelen, ongeacht het aantal kilometers, en vijf jaar garantie (of maximaal 150.000 km) op de aandrijflijn.

ISUZU D-Max-serie
Voor veel automobilisten is de pick-up een uiterst zinvol alternatief voor de SUV. De nieuwe ISUZU D-Max-serie is daar een prima voorbeeld van door zijn praktische gebruiksmogelijkheden, moderne technologie, een hoog comfortniveau en een moderne vormgeving. De D-Max is zowel een avonturier als een werkpartner en heeft een fikse laadcapaciteit van minimaal 1000kg. én veel zitruimte.

De D-Max pick-upreeks bestaat uit negen verschillende modellen en is leverbaar met twee- of vierwielaandrijving. Waaronder de BPM vrije Dubbel Cabine uitvoeringen XL. Voor de motorisatie is er de keuze uit de nieuwe krachtige direct ingespoten commonrail twin turbodieselmotor met intercooler,egr en vgs van 2.5 liter 163pk met een enorm koppel van 400nm over een zeer brede powerband . Verder mogen de 2.5 ltr 4x4 een aanhangwagen gewicht trekken van 3500kg (geremd).