Onderhoud en Service

Bij ons team kunt u terecht voor APK-keuringen, allerhande reparaties en onderhoud. In onze volledig geoutilleerde werkplaats zijn specialistische vakmensen werkzaam om uw voertuig efficiënt te houden.
 
Wij bieden een totaalpakket van onderhoud en reparatie van zowel trekkend als getrokken materieel.

Verder zijn wij:
Erkend A.P.K. keuringsstation en tachograafinstallateur. Transportkoeling onderhoud en hydraulicaspecialist (o.a. laadkleppen), erkend snelheidsbegrenzer installateur.

Service zoals het hoort

“Stelt u zich eens voor: de vracht ligt in de auto, u stapt in en... de wagen weigert dienst. Dan kunt u  een beroep op onze servicemonteurs doen. Zij helpen u ter plekke en lossen het probleem of de storing snel en vakkundig op. Wij beschikken over een service truck en een bergingsvoertuig. Indien de storing niet ter plaatse op te lossen is hebben we een ruime en efficiënte werkplaats. U rijdt uw bedrijfsauto binnen en onze deskundige monteurs gaan er gelijk mee aan de slag, vervangend vervoer indien nodig hebben wij in eigen beheer.


Haal- en brengservice
Dag in, dag uit rijden 2 chauffeurs van ons bedrijf de hele regio door. Zij halen bij onze klanten bedrijfsauto's op die periodiek onderhoud of een apk-keuring nodig hebben. Uiteraard houden we onze klanten mobiel met vervangend vervoer. Zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud van het bedrijfswagenpark, bent u altijd op tijd met onderhoud en ook nog honderd procent mobiel.